Domeniul de activitate

Mediator Co. Ltd. SRL

Mediator Co. Ltd. ofera un pachet complet de produse si servicii care satisfac cerinte dintre cele mai complexe. Oferta firmei consta in furnizarea impreuna cu produsele a gamei complete de servicii conexe, incepand cu determinarea capabilitatii tehnice a beneficiarului corelata cu performanta solicitata pentru protectie si proiectarea solutiei optime, sfarsind cu livrarea din stoc a marfurilor si asistarea beneficiarului pe parcursul efectuarii lucrarii, garantand in felul acesta calitatea si durabilitatea investitiei.

Echipamente navale

EGANA CAUCHO-METAL – Inființată in 1960, produce monturi antivibratoare, amortizoare de cauciuc, amortizoare metalice si alte piese din cauciuc-metal pentru masini-unelte si utilaje. Pe parcursul activitatii, mai mult de 2.5 milioane de monturi au fost deja vandute in intreaga lume. Gama larga a acestor monturi permite alegerea marimii potrivite pentru fiecare masina, in functie de greutatea masinii si de numarul de puncte de fixare, obtinand astfel o performanta ridicata a suportului masinii si un pret optim. In afara de acestea, firma mai produce amortizoare din cauciuc-metal, covoare anti-vibratii si covoare antiderapante. Afla mai multe.

Sisteme pentru tratarea apei din tancurile de balast ERMA FIRST BWTS conform cu International Convention for the Control and Management of Ships Ballast Water and Sediments (BWM). ERMA FIRST FIT este un sistem complet de tratare a apei din tancurile de balast special conceput pentru a moderniza instalatiile navei acolo unde limitarea spatiului, flexibilitatea instalarii si costul redus sunt prioritare.
Filtrarea are loc in 2 trepte, un filtru automat cu auto curatare si cea de-a doua treapta, o dezinfectie prn tratarea apei fara clor. Descarca brosura sau afla mai multe.

MARITA HELLAS S.A. este o companie care activeaza in domeniul sigurantei maritime, oferind de mai bine de 35 ani solutii complete de salvare a vietii pe mare. Afla mai multe.

Aluminox Company producator de echipamente pentru bucatarii navale. Principalele categorii de produse sunt masini de gatit, echipamente restaurant si bar, frigidere si masini de spalat pentru uz naval. Descarca brosura sau lista de lucrari.

FARAD Dezvoltam si producem schimbatoare de caldura pentru uz naval inca din 1979. Folosim materii prime de buna calitate si tehnologii de ultima ora suntem mandrii de realizarile noastre. Schimbatoare de caldura, racitoare de apa, racitoare de ulei, condensatoare aburi, racitoare MGO. Afla mai multe

A. Mallios este o marca bine cunoscuta si cautata pentru proiectarea si fabricarea de corpuri de iluminat precum si pentru furnizarea de echipamente electrice pentru nave. Afla mai multe

D. Koronakis S.A. este lider in productia de parame si cabluri metalice din Europa si una dintre cele mai mari companii la nivel mondial.Afla mai multe

Infiintata in 1982, compania ELVIK S.A. este pionierul productiei de materiale ignifuge (clasa B-15) in Grecia, fabricand panouri, usi, tavane, etc. Aceste materiale indeplinesc normele SOLAS 1974 cu modificarile ulterioare si pot fi folosite la constructiile navale sau civile. Produsele noastre sunt permanent testate si certificate de societati de renume (Lloyd’s Register, Danish Fire Institute, Lydteknisk Institut etc.). Afla mai multe

Alte produse pentru uz naval:

 • Separator de ulei, Poseidon Evo
 • Instalatie de tratare a apei uzate, Triton m
 • Generator de apa proaspata (potabila), Alios Evo

Aceste produse sunt al aprobate IMO de catre Autoritatea navala din Grecia si detin certificat de clasificare Lloyd’s Register. Descarca brosura

Consultanta si sisteme de protectie in domeniul naval

Activitatile oferite de Mediator Co. Ltd. in domeniile naval, industrial, petrol si gaze naturale, constructii civile:
asistenta tehnica, supervizare si inspectie
instruire si certificare in conformitate cu normele DVWGW-GW 15 pentru aplicarea materialelor pentru izolatii
certificare a protectiilor anticorozive
project management pentru intretinere si constructii noi.

Sisteme de protectie si izolatie pentru metal si beton

Sisteme de protectie si izolatie pentru metal si beton specifice domeniului industrial (inclusiv petrol si gaze), naval si nuclear.

Dintre aceste produse putem enumera:

 • vopsele, grunduri si masticuri
 • vopsele termospumante rezistente la foc
 • sisteme de protectie pe baza de benzi pentru izolatie si reparatii conducte
 • sisteme pentru termo si hidroizolatii
 • sisteme speciale pentru protectie la foc in domeniul nuclear, al exploatarilor petroliere sau gazelor
 • anozi de sacrificiu pentru protectii anticorozive-in domeniul naval si industrial
 • sisteme de izolatie pe baza de rasini epoxidice cu inalta rezistenta la UV

Productia si comercializarea sistemelor TOTALFIX

TOTALFIX este o marca inregistrata a Mediator Co. Ltd. Sistemele TOTALFIX sunt sisteme de reparatie structurala, pe baza de materiale compozite destinate efectuarii de reparatii curente si structurale sub presiune a echipamentelor sau conductelor din otel, cupru, fonta, aluminiu, pexal, polietilena, polipropilena si PVC. Produsele TOTALFIX sunt create, dezvoltate si produse in intregime de Mediator Co. Ltd SRL.

Domeniile de utilizare ale produselor TOTALFIX sunt:

 • instalatii din rafinarii
 • conducte pentru transportul gazelor naturale
 • conducte pentru transportul petrolului
 • centrale si instalatii pentru producerea energiei electrice
 • combinate chimice

Avantajele utilizarii produselor TOTALFIX:

 • reparatia exterioare a defectelor se poate realiza fara intreruperea functionarii instalatiilor evitandu-se astfel pierderile tehnologice cauzate de procesele de oprire si repornire la parametri a acestora
 • aplicarea sistemului nu necesita operatiuni de sudura care ar putea necesita avize sau aprobari speciale in anumite medii (exemplu: medii inflamabile)
 • timpul de executie al reparatiei foarte redus in comparatie cu metodele conventionale
 • aplicarea se poate face pe zone cu defecte datorate coroziunii sau altor factori externi cu pierderi din grosimea materialului de pana la 80%, aplicarea putandu-se realiza chiar si cu scopul de a inchide defecte perforate.

O reparatie corecta, cu respectarea tuturor parametrilor tehnologiei de aplicare a materialelor reda caracteristicile initiale ale constructiei, pe zona reparata, in proportie de 100%.

Produse protectie anticoroziune

Mediator Co. Ltd. este o prezenta activa in domeniile anticoroziunii si a produselor peliculogene.
Anozii de sacrificiu oferiti de firma noastra sunt folositi in toate domeniile de activitate pentru protectie activa impotriva coroziunii.
Pentru protectia pasiva impotriva coroziunii furnizam materiale si tehnologie care cuprinde:

 • vopsele anticorozive industriale
 • vopsele anticorozive navale
 • vopsele anticozive pentru domeniul nuclear
 • material de sablare–Grit
 • sisteme de protectie anticoroziva pentru conducte de gaze naturale
 • sisteme de impermeabilizare a betoanelor

Protectia retelelor de conducte

Pentru retelele de conducte oferim solutii de protectie anticoroziva pasiva cu vopsele, benzi cu autoamalgamare, sau protectie activa cu anozi de sacrificiu si curenti indusi.

Pentru protectia mecanica exterioara cu materiale compozite a izolatiilor anticorozive sau termice la retele de conducte oferta noastra cuprinde solutii pentru:

 • tranzitii sol–aer la conducte subterane, supratraversari de cursuri de apa, racodruri la statii de reglare/masurare, etc.
 • protectie mecanica exterioara la conducte instalate prin foraj directional
 • protectie mecanica exterioara a izolatiilor termice la statii de reglare dotate cu instalatii de incalzire a gazelor natural

Furnizarea materialelor pentru sablare

Materialele de sablare comercializate de Mediator Co. Ltd. sunt utilizate pentru pregatirea suprafetelor pe care urmeaza a fi aplicate sistemele de protectie anticoroziva recomandate.

Sisteme de reparatie si vopsire pentru elicele centralelor eoliene

Importul si comercializarea sistemelor speciale de protectie pentru elicele din materaile compozite ale centralelor eoliene.

Echipament outdoor

Versatilitatea acestui produs outdoor este ceea ce il face cu adevarat interesant. In vedem utilizat în gospodarii, puncte de lucru industriale si locuri de munca comerciale pentru a face viata mai usoara si mai eficienta. Folositi-va imaginatia si veti descoperi multe alte utilizari unice pentru Kwik Bandit.

Usurinta in folosire face Kwik Bandit foarte simplu de utilizat. Doar intindeti-l, infasurati-l si blocati. Kwik Bandit poate fi folosit pentru aproape orice nevoie. Daca petreceti timp outddor, il puteti folosi in loc de cabluri, fermoare sau curele. Specificatiile produsului pot fi gasite aici.

Alte activitati

Comercializarea de echipamente, instalatii si aparatura specifice domeniului de activitate:

 • instalatii, echipamente si scule-pentru pregatirea suprafetelor
 • instalatii si echipamente de vopsire
 • aparatura, echipamente si instalatii de masura si control-pentru activitatile specifice

Diagnosticarea prin metode nedistructive a conductelor, instalatiilor si echipamentelor in toate domeniile de activitate.
Asistenta tehnica de specialitate in aplicarea sistemelor de protectie livrate.
Scolarizarea si/sau instruirea Clientilor in aplicarea sistemelor de protectie sau utilizarea corecta a echipamentelor, instalatiilor sau aparaturii livrate.

Mediator Co Ltd distribuitor international paint, akzo nobel, wilckens
Agrement Tehnic in Constructii Romania Mediator Co Ltd distribuitor international paint akzo nobel wilckens
Mediator Co Ltd SRL distribuitor international paint akzo nobel
Mediator Co Ltd SRL distribuitor international paint

Professional anticorrosion systems