Kwik Bandit

Banda reutilizabila de care aveti intotdeauna nevoie

Kwik Bandit a pornit de la o nevoie foarte simpla – aceea de a gasi o modalitate de a grupa/lega rapid si in siguranta obiecte. Nevoia este atat de simpla incat piata este plina de snururi,benzi si curele care sunt niste instrumente stangace si chiar periculoase (unele nu permit decat strangerea) dar pe care oamenii le folosesc de zeci de ani.

Am putea construi un produs usor de utilizat, de lunga durata, sigur si versatil?

Am construit benzile Kwik Bandit pentru a ne simplifica viata, si imediat am descoperit noi si infinite aplicatii pentru o simpla banda de cauciuc. O banda de cauciuc care se poate lega in cateva secunde, nu este periculoasa si rezista sute de utilizari repetate. Pe masura ce mai multi oameni au inceput sa-l foloseasca pentru a infasura pachete, a lega copaci si arbusti, a lega incarcaturi pe masina sau a tine echipamentele sportive impreuna, sau a sustine plantele urcatoare sau agatatoare am stiut ca produsul nostru este diferit.

Usor de folosit …

Banda elastica Kwik Bandit este foarte simplu de utilizat. Intindeti. Infasurati. Blocati. Kwik Bandit poate fi folosit pentru aproape orice nevoie. Daca petreceti ceva timp outdoor aveti nevoie de Kwik Bandit. O singura banda cu utilizari nelimitate. Cu rezistenta la tractiune de la 5 la 40 de kilograme domeniile de utilizare sunt nelimitate. Fara noduri, fara sfori de taiat, banda elastica Kwik Bandit este simplu de folosit si reutilizabila.

Pentru acasa

Folositi Kwik Bandit in garaj, in gradina sau in interiorul casei pentru aproape orice. Cu o intindere, infasurare si blocare puteti sa organizati incarcatoarele gadget-urilor, cablurile de alimentare, cablurile computerului, alimentarile AV, schelele si suporturile. In miscare? Reducerea dimensiunii? Organizati? Cauti bucata perfecta de sfoara sau sfoara si foarfeca cu care sa tai? Kwik Bandit este soutia perfecta aproape pentru orice utilizare casnica. Reutilizabil, durabil, extensibil, sigur si versatil.

Pentru masina si transport

Oferim Kwik Bandit ca instrumentul perfect pentru nevoile dvs. de amarare. Benzile Kwik Bandit au mii de utilizari. Utilizati-le pentru gestionarea si legarea cablurilor sau furtunurilor, pentru a impiedica deschiderea usilor dulapului din rulota Dvs, pentru legarea bicicletelor de suporti, amarajul si gestionarea bagajelor sau incarcaturii si multe altele.

Transportul echipamentelor

Produsele Kwik Bandit Standard si Heavy Duty cu Lock Lock pot fi usor combinate pentru a forma lanturi lungi de benzi de cauciuc, care sunt ideale pentru fixarea echipamentelor sportive de dimensiuni mici si mijlocii pe acoperisul masinii. Aceste curele de blocare usor de utilizat nu necesita noduri sau intinzatoare complexe, ci doar o intindere simpla, infasurare si blocare!

In gradina

Banda Kwik Bandit Garden are mii de utilizari in domeniul horticulturii. Banda elastica Kwik Bandit Garden este o modalitate simpla si usoara de a lega copaci, sau vita de vie si de a tine plantele pe araci. Banda noastra elastica versatila este deja utilizata in podgorii, sere, gradini, peisagisti si multe altele. Rezistent la UV, reutilizabil si extensibil, banda de gradina Kwik Bandit va deveni o parte indispensabila a experientei dvs. de gradinarit.