Suport tehnic

Mediator Co Ltd distribuitor international paint, distribuitor akzonobel, distribuitor wilckens

Overcoating effect by Radu Tuianu

Fisele tehnice ale produselor destinate protectiei la foc (celulozic si de hidrocarburi)

Fise tehnice si detalii pentru produse

Producator de echipamente si accesorii pentru bucatarii navale. Principalele categorii de produse sunt masini de gatit, echipamente restaurant si bar, frigidere si masini de spalat pentru uz naval.

Fise tehnice ale produselor www.aluminoxmarine.eu

Dezvoltam si producem schimbatoare de caldura pentru uz naval inca din 1979. Folosim materii prime de buna calitate si tehnologii de ultima ora suntem mandrii de realizarile noastre. Schimbatoare de caldura, racitoare de apa, racitoare de ulei, condensatoare aburi, racitoare MGO.

Fise tehnice ale produselor http://www.farad.gr

Distribuitor produse Akzo Nobel Romania Distribuitor produse International Paint Romania

Akzo Nobel este cel mai mare producator de vopsele la nivel mondial si un producator major de produse chimice de specialitate. Responsabilitatea fata de mediu este o caracteristica importanta a ofertei de produse pentru uz maritim, in special in ceea ce priveste introducerea de noi produse si programe globale de cercetare in curs de desfasurare.

Fise tehnice ale produselor http://www.akzonobel.com

Compania Mirodur a inceput sa produca vopsea în 1957 intr-o mica fabrica in Roma.Compania a inceput prin vopsea pentru oglinzi. Astăzi, productia Mirodur, este specializata, de asemenea, in anumite sectoare, cum ar fi acoperiri interne a conductelor pentru fluxul de fluide, cum ar fi gaze si apa potabila si, de asemenea, pentru acoperirea exterioara a rezervoarelor ingropate.

http://www.mirodur.com

Carboline face parte din grupul STONCOR-RPM producator de acoperiri de inalta performanta in domeniul industrial, nuclear, exploatari petroliere, produse pentru protectia la foc de hidrocarburi si celulozic.

Fise tehnice ale produselor http://www.StonCor-Europe.com

Peste un secol de inovatie ne-au facut unul dintre cei mai importanti producatori de sisteme de acoperire de inaltă calitate la nivel mondial pentru industria aviatica si auto, a centralelor eoliene si acoperirii materialelor compozite.

Fise tehnice ale produselor http://www.mankiewicz.com

Gama de produse Denso este folosita de peste 75 de ani, are un palmares impresionant si suntem mandri de a fi liderul pietei in acest domeniu.Gama de produse cuprinde o varietate sistemele de protectie pentru conducte, inclusiv benzi si acoperiri lichide, masticuri, grunduri si materiale de etansare.

Fise tehnice ale produselor http://www.denso.de

Produsele noastre de acoperire vasco-elastice si materiale ermetizante sunt folosite in multe aplicatii versatile, de la conducte submarine la transportul feroviar. Aplicatiile pentru sistemele de produse vasco-elastice STOPAQ variaza de la onshore & offshore si pot fi folosite in conditii de climat extrem.

Fise tehnice ale produselor http://www.stopaq.com

Distribuitor Wilckens Romania

Gama noastra de produse merge de la produse standard pana la produse speciale de protectie impotriva coroziunii si eroziunii pentru otel si alte suprafete. Veti gasi produse pentru acoperiri decorative, lacuri, precum si alte produse pentru casa si gradina.

Fise tehnice ale produselor http://www.wilckens.com

kettner

Producator de sisteme de monitorizare si intretinere pentru furnizorii de utilitati. Gama noastra completa de produse este rezultatul a mai mult de 98 de ani de experienta. In dialog constant si creativ cu clientii nostri dezvoltam produse personalizate si adaptate la nevoile individuale ale clientului.

http://www.kettnergmbh.de

elmed

ELMED este specializata in proiectarea si fabricarea de echipamente de masura si testare. De peste 50 de ani, avem clientii din mai multe domenii tehnice, firma bazandu-si dezvoltarea pe companiile de dimensiuni mijlocii.De-a lungul anilor ELMED a contribuit la progresele înregistrate in multe ramuri tehnice. Contributiile noastre sunt bazate pe inovare de produs si pe calitatea produselor.

www.elmedgmbh.de

Environmental Protection Engineering S.A.

ENVIRONMENTAL PROTECTION ENGINEERING S.A. (EPE S.A.) Investind continuu in cercetare si dezvoltarea si implementarea de noi tehnologii, EPE SA este una dintre cele mai importante companii din domeniul protectiei mediului, oferind o varietate de servicii si produse in domeniile marin si industrial.

Fise tehnice ale produselor http://www.epe.gr

maskagrit

De la infiintarea sa în 1987 de catre Stamatakis Ioannis si Kavallas Ioannis, compania isi propune sa imbunatateasca in mod constant de produsele si serviciile pentru clienti. Astazi, Maskagrit Ltd oferă pe pietele din Europa si Africa materiale de sablare cu cea mai buna calitate.

http://www.maskagrit.com

Professional anticorrosion systems