Termeni si conditii

Mediator Co. Ltd. SRL

Termeni si conditii de utilizare a site-ului

Folosirea site-ului www.mediator.com.ro presupune acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor expuse mai jos. Accesand site-ul www.mediator.com.ro, utilizatorii accepta termenii de utilizare descrisi mai jos. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile pentru utilizarea serviciilor pentru a le putea consulta in orice moment. In cazul in care nu sunt de acord cu termenii si conditiile impuse, utilizatorii trebuie sa paraseasca acest site.
Termenii si conditiile pot fi modificati In orice moment de catre administratorul site-ului, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza. Modificarile devin efective din momentul postarii lor pe site.

Acest website poate fi vizitat si folosit fara ca utilizatorul sa introduca date personale.

Informatiile aflate pe site-ul www.mediator.com.ro sunt proprietatea Mediator Co Ltd iar reproducerea sau publicarea lor de catre utilizator este permisa, numai cu mentionarea sursei si in limitele prevazute de Legea Drepturilor de Autor.
Site-ul www.mediator.com.ro ofera utilizatorilor informatii referitoare la serviciile de consultanta si produsele oferite de Mediator Co Ltd. Informatia oferita este de natura generala nu se raporteaza la cazuri particulare, nu este in mod obligatoriu, completa, corecta sau actualizata, poate contine legaturi web spre alte site-uri aspura continutului carora www.mediator.com.ro nu detine niciun control si pentru care nu isi asuma nicio responsabilitate. Administratorul depune eforturi pentru ca aceste informatii sa fie corecte si oferite la timp. Daca sunt semnalate erori, administratorul va incerca corectarea acestora.
Utilizatorii acestui site sunt obligati ca la fiecare folosire a site-ului si a serviciilor oferite, sa se comporte intr-o maniera legala. Utilizatorii nu au dreptul sa foloseasca mecanismele, aplicatiile software si alte secvente care ar putea, in combinatie cu site-ul, sa cauzeze daune sau intreruperi ale acestui site sau a altor site-uri.

Este strict interzisa folosirea sau contactarea acestui site sau a fragmentelor acestui site in scopul distrugerii sau alterarii site-ului, a continutului sau securitatii acestuia sau pentru a discredita sau hartui Mediator Co Ltd, serviciile si angajatii acestuia sau a altor institutii sau persoane.
Pentru aplicarea acestor termeni si conditii se aplica legislatia romaneasca in vigoare. In cazurile in care utilizatorul este un distribuitor sau o persoana juridica sau nu are stabilita o curte jurisdictionala, pentru orice litigiu ce se va naste In legatura cu folosirea acestui site, instanta competenta este instanta Bucuresti.

Mediator Co Ltd distribuitor international paint, akzo nobel, wilckens
Agrement Tehnic in Constructii Romania Mediator Co Ltd distribuitor international paint akzo nobel wilckens
Mediator Co Ltd SRL distribuitor international paint akzo nobel
Mediator Co Ltd SRL distribuitor international paint

Professional anticorrosion systems