Bine ati venit la

Mediator Co. Ltd. SRL

Mediator Co. Ltd. Distribuitor al produselor Akzo Nobel, parte din grupul International Paint si distribuitor Wilckens Romania

Mediator Co. Ltd. ofera un pachet complet de produse si servicii care satisfac cerinte dintre cele mai complexe in domeniul protectiei anticorozive cu aplicatii in domeniul industrial, naval, industriei extractive, off-shore, nuclear, etc. Oferta Mediator Co. Ltd. consta in furnizarea unei gamei complete de servicii conexe, incepand cu determinarea capabilitatii tehnice a beneficiarului corelata cu performanta solicitata pentru protectie anticoroziva si proiectarea solutiei optime, sfarsind cu livrarea din stoc a marfurilor si asistarea beneficiarului pe parcursul efectuarii lucrarii, garantand in felul acesta calitatea, durabilitatea investitiei si protectia mediului.

Mediator Co Ltd distribuitor international paint, distribuitor AkzoNobel, distribuitor wilckens Romania
Mediator Co Ltd distribuitor international paint, distribuitor akzo nobel, distribuitor Wilckens Romania
Mediator Co. Ltd. Distribuitor al produselor Akzo Nobel Parte din grupul International Paint

Despre coroziune

La fiecare 90 de secunde o tona de otel se transforma in rugina, prin urmare, 40 milioane de tone de otel pe an, sunt implicate in inlocuirea echipamentelor corodate. In termeni generali, coroziunea poate fi definita ca reactia spontana intre un material si mediul sau, care duce la degradarea materialului.

Cine suntem

Mediator Co. Ltd. activeaza din anul 1991 in domeniul comercializarii produselor profesionale anticoroziune si de vopsire, oferind totodata asistenta tehnica, solutii si sisteme specializate, in conditii de calitate si promptitudine. Compania noastra, Mediator Co. Ltd. activeaza ca agent in Romania al unor companii internationale producatoare de vopsele industriale, navale, decorative sau pentru marcaje rutiere.

Mediator Co. Ltd. distribuitor International Paint, distribuitor AkzoNobel, distribuitor Wilckens
Mediator Co. Ltd.Mediator Co Ltd distribuitor produse International Paint
Mediator Co. Ltd. distribuitor International Paint, distribuitor AkzoNobel, distribuitor Wilckens
Mediator Co. Ltd distribuitor International Paint, distribuitor AkzoNobel, distribuitor Wilckens
Mediator Co. Ltd distribuitor international paint, distribuitor akzonobel, distribuitor Wilckens
Mediator Co. Ltd. distribuitor International Paint, distribuitor AkzoNobel, distribuitor Wilckens
Noutati

Echipament naval

Suntem reprezentanti unici in Romania pentru producatori de renume in domeniul echipamentelor navale. ERMA FIRST FIT este un sistem complet de tratare a apei din tancurile de balast conformacu International Convention for the Control and Management of Ships Ballast Water and Sediments (BWM).

Am preluat managementul distributiei locale pentru produsele: Carlisle Fluid Technologies UK Limited si MONTI – Tools GmbH Power Bristle Blaster.

Parteneri de incredere

carlisle
monti
Distribuitor produse Akzo Nobel Romania Distribuitor produse International Paint Romania
Distribuitor Wilckens Romania
kettner
Environmental Protection Engineering S.A.
maskagrit

Professional anticorrosion systems